Dekorativne tehnike

DEKORATIVNE TEHNIKE za zidove predstavljaju nanos specijalnih premaza na zid kojima se postiže nesvakidašnji efekat krečenja. Dekorisanje zidova ovom molerskom tehnikom idealno je ako se uradi u određenom delu prostora, na jednom zidu sobe ili u nekom posebnom kutku, uvučenom delu prostorije, na istaknutom zidu ili u prolaznim prostorijama koje su frekventne.

Old weathered white brick wall texture

Molerske dekorativne tehnike

Molerske dekorativne tehnike su odličan izbor ne samo zbog estetike nego i zbog praktičnosti, obzirom da su ove boje vrlo otporne na habanje i lako se održavaju.

Najčešće dekorativne tehnike koje nam klijenti traže su :

Boje za dekorativnu tehniku

Boje za dekorativnu tehniku su ekološke, neškodljive, vodoperive i paropropusne. Pri izboru dekorativne tehnike možete odabrati boju ili nijansu koja vam najviše odgovara i izabrati šaru po svom ukusu. Dekorativne tehnike se koriste za ukrašavanje zidova  u restoranima, klubovima poslovnim prostorima, hodnicima, dnevnom boravku, spavaćoj, dečijoj ili radnoj sobi.

Dekorativne molerske tehnike dakle, pružaju vašim zidovima autentičan izgled, dekoraciju i zaštitu.

Svaka od ovih tehnika najbolje izgleda u prostoru koji odlikuje total dizajn. Ove dekorativne tehnike dodaju šik notu svakom prostoru tako da su sjajan izbor ako želite da na duže staze vaš prostor učinite atraktivnim i originalnim.

House owner choosing walls color

MOLER BEOGRAD je na raspolaganju da vam odgovori na sva pitanja vezana za dekorativne tehnike za zidove kako bi pri odabiru tehnike, boje i nijanse bili sigurni da ste odabrali pravu stvar za vas.

Kontaktirajte nas pre nego što se odlučite za krečenje da čujete našu ponudu.

Sigurni smo da ćete nakon bojenja zidova dekorativnom tehnikom biti prezadovoljni jer zidovi uživo izgledaju mnogo lepše nego na slikama.

Scroll to Top